Härstamning

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/05/124705/luxuscml.com/cinderella/core/classes/CiMySQL.class.php on line 16

Luxus CML kommer från ett starkt möderne där både mamma och mormor är ELIT-premierad. Anmärkniningvärt är att mormor Galadriel har två ELIT-premierade döttrar på fyra födda ston! En utförlig beskrivning av mödernet finns genom länkarna i stamträdet nedan.

Luxus CMLs pappa Florencio I har varit mycket framgångsrik i sport och avel. Han lyckades med bedriften att vinna unghäst-VM på rekordpoäng både som 5- och 6-åring. Hans avkommor har också haft stora framgångar. Charmeur måste räknas som den mest kända, han vann PAVO-cup i Holland både som fyra och femåring. Under 2012 var Charmeur den mest använda hingsten i Holland och blev även femma i unghäst-VM. I Sverige blev Florencio I A-premierad 2013.

Morfar Bolero kombinerar två ELIT-premierade hingstar som har satt ett stort avtyck i aveln. Bernstein har ett stort antal framgångsrika avkommor i svår dressyr. Chagall föddes för över 45 år sedan men ligger fortfarande i toppen när det gäller förärvning av dressyrhästar. Bolero exporterades 2001 till USA och har placeringar i svår klass och är A-premierad.


Stamtavla

Luxus CML Florencio I Florestan I Fidelio
Raute
Walessa Weltmeyer
Pirelli
Boette Bolero Bernstein
Fairytale
Galadriel Pajazzo
Glorfindel

Registrera din e-postadress nedan så skickar vi mail till dig när det finns större händelser att rapportera.

Din e-postadress:

Skicka »

Denna hemsida presenteras i samarbete med SvenskaStuterier.se. Svenska Stuterier är en speciellt utvecklad lösning för att erbjuda hemsidor till stuterier och försäljningsstall.

SvenskaStuterier.se »